Ontwikkeling

Wiersma ICT is úw partner in ontwikkeling bij de bouw van uw website, webshop, mobiele app en maatwerk software. Met ons team van specialisten kunnen wij ieder ICT vraagstuk aanpakken en oplossen. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u interesse heeft in een van de onderstaande producten.
Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Een website moet de verkoop (conversie) of informatievoorziening aan uw bezoekers (klanten) verhogen. Belangrijk is dat de website gemakkelijk te vinden is. Dit doen we met zoekmachine optimalisatie (SEO). Als de bezoeker op uw website is, is het zaak om deze aan te zetten tot actie (call to action) om zo een hoge conversie te verkrijgen. Een goed voorbeeld is de website van SHMC. Ontwerp door Hielke Jan Ellens van Custard.

Maatwerk software

Maatwerk software

Het kan voorkomen dat u een automatiseringsvraagstuk heeft dat niet opgelost kan worden met standaardsoftware. Wiersma ICT ontwikkelt, in nauwe samenwerking met de klant, software op maat. Afhankelijk van het vraagstuk kan de oplossing geleverd worden in zowel webbased of desktopsoftware. De Haan Westerhoff heeft Cockpit door Wiersma ICT laten ontwikkelen.

Maatwerk software
Webwinkels en internetmarketing

Webwinkels & internetmarketing

Wiersma ICT ontwikkelt uw webwinkel met veel zorg en ondersteunt bij het opzetten en onderhouden hiervan. Ook bedenken en begeleiden wij online marketingcampagnes waarbij een hoge conversie uiteraard voorop staat! Zoekmachine optimalisatie (SEO), koppelingen met vergelijkingssites en social media zijn hierbij belangrijke gereedschappen.

Mobiele applicaties

Mobiele applicaties

Een app gebruikt u om in contact te komen en te blijven met (potentiële) klanten. Zo kunt u eenvoudig informatie verspreiden en klanten op de hoogte houden van de laatste acties. Uiteraard zijn er talloze toepassingen te bedenken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en denken met u mee wanneer u een idee heeft voor een app. Wij ontwikkelen voor iOS (iPhone, iPad), Android en Windows 7 Phone.

Mobiele applicaties