De Haan Westerhoff

De Haan Westerhoff  is in 2001 ontstaan uit een fusie tussen het Friese De Haan Zonwering en het Groningse Westerhoff Zonwering. Dat ‘één en één twee is’ bleek  voor De Haan Westerhoff al snel. De Haan Westerhoff groeide al snel uit tot een van de meest vooraanstaande bedrijven op de nationale markt van zonwering en rolluiken. Met een eigen lijn in kunststof kozijnen verwierf De Haan Westerhoff zich tevens in korte tijd een klinkende naam in de wereld van nieuwbouw en renovatie.

Door de jaren heen is De Haan Westerhoff steeds verder gegroeid. Niet alleen wat de omzet betreft, maar zeker ook het personeelsbestand. De Haan Westerhoff heeft tegenwoordig een kleine 75 mensen in loondienst.

Cockpit; een maatwerk applicatie voor monteurs en planning

In de afgelopen jaren is mobiel werken steeds belangrijker geworden. De Haan Westerhoff springt hier prima op in met Cockpit. Doel van het project was het realiseren van een hogere efficiëntie op de afdeling planning. Daarnaast moeten de monteurs soepel en vlot (digitale) werkbonnen kunnen verwerken. Dit gebeurt via de, door Wiersma ICT ontwikkelde, Cockpit applicatie waarin de afdeling planning een duidelijk en actueel overzicht heeft van de werkbonnen. Daarnaast gebruiken de monteurs een robuuste digitale werkbon applicatie op hun mobiele apparaten. Via deze applicatie kan de monteur de planning bekijken, werkbonnen afhandelen, een urenverantwoording opstellen en bestellingen aan het centrale magazijn doorgeven.

Overige werkzaamheden voor De Haan Westerhoff

De samenwerking tussen De Haan Westerhoff en Wiersma ICT heeft al veel moois opgeleverd. Zo zijn de website én outlet webstore van De Haan Westerhoff ontwikkeld door Wiersma ICT. Daarnaast is er onlangs een online enquête opgeleverd en natuurlijk, meest recent, de Cockpit applicatie.

Meer cases